25n
25N
25N

El portal estadístic de l'Ajuntament publica les dades de l'IRPF

El portal estadístic de l'Ajuntament publica les dades de l'IRPF
09/01/2018 -

El Portal Estadístic de l’Ajuntament de València ha incorporat la informació relativa a les dades de l’impost sobre la renda a la ciutat corresponents al període 2012-2014. La publicació se suma als últims documents que l’Oficina d’Estadística ha fet públics en l’últim mes, en el marc de la política municipal de transparència.

Com es recordarà, el passat 27 de desembre Estadística va publicar l’Anuari Estadístic de la Ciutat de València, que agrupa més de 692 taules de dades amb informació. Es tracta de la 33 edició de la publicació, que ofereix a més 222 gràfics i 66 mapes. Així mateix, al llarg del desembre passat, aquest servici municipal ha publicat els documents “Moviment natural de la població” (20 de desembre); la revista digital Dades (dades estadístiques de la ciutat, el 12 de desembre), i el compendi “Statistics Summary of the City of València 2017” (el passat 5 de desembre).

La nova publicació, que se suma a la informació disponible per a la ciutadania, l’explotació estadística “Declarants de l’IRPF”, és de caràcter anual i es basa en una mostra de microdades corresponent a la declaració anual del model D-100 de l’impost sobre la renda de les persones físiques.

Aquesta publicació descriu les variables més rellevants de l’impost referides als declarants a través de taules, gràfics, mapes i indicadors. Quant a la ciutat en si, s’ofereixen les dades de cada any a què fa referència el títol de la publicació. I, finalment, pel que fa als districtes urbans, es publiquen les mitjanes dels tres anys del període.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + cinc =

bombers
Valencia activa