caixa popular

La Dansà 2018, la més participativa de la Història

Viernes y Sábado la Dansà ha batido récord de participación pero sobre todo ha sido un ejemplo de germanor fallera

13/05/2018 -

La Dansà 2018 ja ha passat a la Història com la més participativa de totes les edicions. Un any més, els fallers i falleres han donat un clar exemple de germanor fallera en dues jornades que han sigut molt especials.

El regidor de Cultura Festiva i President de JCF, Pere Fuset, ha destacat que la Dansà ha sigut més participativa i amb bona coordinació. El dissabte vam poder veure a Rocío Gil, la Fallera Major de València 2018, brillar amb llum pròpia en aquesta Dansà 2018 tan autèntica.

Les quatre convocatòries de la Dansà 2018 i el compliment dels horaris per part de totes les comissions falleres han convertit a aquesta Dansà 2018 en la més participativa de la seua història. Malgrat les crítiques d’Interagrupación, s’ha pogut viure dues jornades on ha destacat la germanor fallera davant la mirada de milers de valencians i valencianes que no han volgut faltar a aquesta cita dins de la programació de la Festivitat de la Verge dels Desemparats.

https://twitter.com/JCF_Valencia/status/995084986721193985

Fuset ha valorat positivament les quatre convocatòries i després de l’èxit d’aquesta nova edició de la Dansà 2018, ha recalcat el consens entre els grups de ball. La Regidoria de Cultura Festiva segueix la seua aposta per posar en valor i dignificar totes les tradicions de la ciutat de València com la Dansà.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris