25n
25N
25N

El pilot Dani Sáez aconsegueix podi i Paqui Herráez estrena categoria

La corredora de la Cuna de Campeones ha realitzat la seua primera carrera en Premoto 4, dins del programa becat per l’àrea d’Esports de la Diputació que dirigeix Isabel García

El pilot Dani Sáez aconsegueix podi i Paqui Herráez estrena categoria
05/05/2018 -

El pilot del Champi Women Racing Dani Sáez va aconseguir classificar-se segon en la categoria de ‘SuperStock 600’ en el Campionat Europeu de Velocitat, FIM CEV Repsol 2018, celebrat en el circuit Ricardo Tormo de Xest. Per la seua banda, la pilot de la Cuna de Campeones Paqui Herraéz ha debutat en la categoria de ‘Premoto 4’ en la seua primera cita, celebrada també en el circuit valencià.

El box femení del Champi Women Racing va treballar dur per a millorar el rendiment de la 600, donant bon resultat. Però una fallada elèctrica en la tercera volta li va ocasionar una caiguda al pilot de Talavera, al pas per la quarta corba del traçat valencià. La mecànica Olaya Sampedro i l’enginyera Aurora de l’Olmo van aconseguir posar a punt de nou la Yamaha. Amb tot, Dani va aconseguir acabar en la posició 17 de la classificació general de Moto2 i segon en la categoria de SuperStock 600.

Per la seua banda, la pilot de la Cuna de Campeones Paqui Herráez ha corregut la seua primera carrera en Premoto 4. Sota fortes ratxes de vent es va celebrar la primera carrera de la temporada per a Paqui, qui va tindre un bon ritme de carrera i va aconseguir col·locar-se en el lloc 15 de la classificació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus