25n
25N
25N

CV ACTIVA crea la guia i el distintiu 'València: província activa i segura'

L’associació de turisme actiu de la Comunitat Valenciana elabora una guia de bones pràctiques i recomanacions enfront de la COVID-19

CV ACTIVA crea la guia i el distintiu 'València: província activa i segura'
12/11/2020 -

Amb l’objectiu de contrarestar els efectes negatius derivats de la COVID-19 en el sector turístic de València, i al mateix temps potenciar el consum de productes i experiències turístiques a la província, l’associació de turisme actiu de la Comunitat Valenciana, CV ACTIVA, ha promogut la creació d’una guia de bones pràctiques i recomanacions COVID-19.

El projecte, patrocinat pel Patronat Provincial de Turisme de València, és de caràcter consultiu i totalment complementari a les directrius recollides en la normativa estipulada des de l’administració pública. “Des de l’associació creiem que és necessari informar a totes les empreses perquè no es queden arrere en l’adaptació a la nova realitat”, declara Fernando Falomir, president de l’associació autonòmica.

En aquest sentit, una vegada superades aquestes avaluacions en format “test online”, s’autogenera el distintiu «València, Turisme Actiu Segur», a manera de segell, que corrobora el procés de certificació i implantació del protocol sanitari. “Disposar d’aquesta guia interactiva en format web ens ha permés annexar fitxes d’autoavaluació perquè les empreses puguen comprovar quines mesures estan implementant i quines no, a més d’identificar quines han d’adaptar a les seues característiques empresarials”, explica el gerent de l’associació, Tanausú Zumaquero-Nuez.

Entre les accions dutes a terme per l’associació, destaca la creació del lloc web www.buenaspracticasturismoactivo.com que allotja la guia i les fitxes d’autoavaluació, de manera que poden emplenar-se de manera dinàmica i descarregar-se de manera automàtica. L’associació ha adaptat, a més, les mesures i recomanacions de la guia al paquet d’experiències més oferides i més demandades.

La secretària de CV ACTIVA, Belén Salvador, aclareix sobre aquest tema que ja han iniciat una campanya de comunicació per a fer valdre l’esforç que es fa des de la província perquè “els turistes que opten per aquesta destinació puguen tindre la tranquil·litat que les empreses de turisme actiu valencianes operen respectant els protocols i són identificables mitjançant el distintiu”. En definitiva, aquestes eines ajuden a millorar les pràctiques turístiques i promocionar la destinació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 17 =