caixa popular

Cursos gratuïts de competències digitals per a majors i aturats de llarga durada

Cursos gratuïts de competències digitals per a majors i aturats de llarga durada
18/10/2017 -

L’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, dirigida per Sandra Gómez, i amb la col·laboració de València Activa, posar en marxa -a través de la campanya “Oportunitats”- una nova sèrie de cursos formatius gratuïts dirigits a persones aturades majors de 30 anys i aturats de llarga durada.

Els cursos, compostos per grups de 15 persones i impartits en els centres municipals d’ocupació d’Emili Baró i Lleons, desenvolupen en la seua majoria competències digitals bàsiques com a iniciació a la informàtica, gestió de xarxes socials o cerca d’ocupació a través d’internet.

La campanya inclou també un programa de recol·locació o reciclatge orientat a formar i orientar a 60 persones parades de llarga durada provinents de sectors afectats per la crisi, com per exemple la construcció, amb l’objectiu d’aprendre una nova professió o ofici (reposició, recepció o administració entre altres) que els permeta introduir-se de nou en el mercat laboral.

La regidora Sandra Gómez ha ressaltat que “la màxima prioritat del govern municipal és treballar perquè València siga una ciutat d’oportunitats en la qual ningú es quede fora, siga el que siga el seu perfil professional”.

A més de formació, cal destacar el servici nou de coaching individual oferit, dirigit a motivar a les persones, millorar la seua marca personal i definir els objectius professionals necessaris de forma personalitzada.

La regidora ha posat l’accent en la importància de no perdre la motivació i mantenir una bona actitud a l’hora d’emprendre una cerca activa d’ocupació. “Totes les persones tenen qualitats que les fan diferents i especials, i açò és el que pretenem potenciar i treballar a través de les sessions de coaching”, ha afegit.

300 CONTRACTES LABORALS

A més de l’oferta formativa, la campanya “Oportunitats” ofereix 300 llocs de treball amb contracte per a majors i aturats de llarga durada de diferents perfils professionals, empadronats a València i inscrits com a demandants d’ocupació en el SERVEF, promovent la seua inserció laboral i ajudant a millorar les taxes de desocupació en la ciutat.

Sandra Gómez ha volgut destacar que “fins a 500 persones aturades de la ciutat podran beneficiar-se de les mesures proposades per “Oportunitats” en matèria d’ocupació i formació”.

Les persones interessades poden trobar més informació sobre aquestes noves mesures i inscriure’s per a optar als diferents cursos a través de la pàgina web de València Activa <www.valenciactiva.es> o bé a través dels centres “Barris per l’Ocupació”, situats en els districtes de la ciutat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 15 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios