caixa popular

Mislata lliura els diplomes d'un nou curs de castellà per a la població immigrant

Mislata lliura els diplomes d'un nou curs de castellà per a la població immigrant
07/06/2017 -

La població immigrant de Mislata que durant aquestes últimes setmanes ha participat en el curs de castellà de l’Agència PANGEA de Mislata, abans agencia AMICS, ha rebut ja el seu corresponent diploma. En aquesta ocasió, el curs de castellà incloïa tres nivells: A1, B1 i alfabetització, i els tres són previs a l’obtenció del nivell A2 que es necessita per a afrontar l’examen necessari per a obtenir la nacionalitat espanyola.

Mislata va ser el primer municipi que va començar a impartir cursos, de caràcter gratuït, que tenen com a objectiu facilitar la superació dels dos exàmens del Ministeri als quals s’enfronten les persones immigrants que volen obtenir la nacionalitat. Així, imparteix tant cursos preparatoris per a l’examen de Coneixements constitucionals i socioculturals, com a cursos de castellà A2. En aquest cas concret, el que ara finalitza és un curs de llengua previ al de A2, que ja serà preparatori per a l’examen.

La regidora d’Integració de Mislata, Ana María Julián, va presidir el lliurament de diplomes i va felicitar a tots els alumnes pel seu esforç i dedicació. Julián va destacar la important labor que realitza l’Agència PANGEA d’atenció a persones migrades, oferint cursos de castellà “tant per als quals estan preparant l’examen com per a aquelles persones que acaben d’arribar i s’enfronten per primera vegada al nostre idioma”, anuncia Ana Mª Julián.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 8 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios