La programació cinematogràfica de l'Hemisfèric proposa viure aventures en Yosemite, Yellowstone, el Gran Canó o el Parc Nacional Glacier amb la pel·lícula IMAX 'America Wild. Parques naturales', viatjar a l'era del Cretàcic en 'Caminando entre dinosaurios' o conéixer un present que sembla futur en 'Robots', de National Geographic Studios.
Durant aquesta setmana s'amplien les sessions amb una programació especial fins a l'11 de desembre. En oferta infantil, la cartellera inclou la pel·lícula d'animació en cinema digital 3D 'Escapada al paraíso: una nueva aventura de tortugas' que explica la història de Sammy i Ray, dues tortugues de mar capturades per caçadors furtius que lluitaran per tornar a la seua llar.
'Caminando entre dinosaurios: planeta prehistórico 3D' recrea un viatge a l'Alaska del Cretàcic amb dos grans dinosaures herbívors, des del seu naixement i la seua lluita per sobreviure entre depredadors. Els personatges animats s'han recreat sobre fons reals: els cossos i els moviments dels animals s'han confeccionat a partir de l'evidència fòssil i el seu comportament es deriva de la paleontologia i de com actuen els animals actuals.
Una altra de les projeccions és la pel·lícula documental 'Robots', de National Geographic Studios, que descobreix a l'espectador com es construeix un androide i els desafiaments que afronten els robots hui en dia.
La pel·lícula 'America Wild. Parques naturales' mostra alguns dels tresors naturals d'Amèrica del Nord: supervolcans 'inactius' amb guèisers, formacions rocoses que es converteixen en escenari de ciència-ficció, boscos de gegants sequoies mil·lenàries, el Parc Nacional dels Arcs, amb més de 2.000 arcs de pedra arenisca natural, canons de vertigen, paisatges de muntanya, neu i gel, grans llacs, etc.
La naturalesa també és protagonista en la projecció IMAX 'El vuelo de las mariposas', que narra la més sorprenent de les migracions sobre la Terra: el viatge migratori que realitzen centenars de milions de papallones Monarca cada tardor, des de Canadà fins a Mèxic. I en 'Universo oculto', a través d'espectaculars imatges de cinema en gran format, la producció mostra els llocs més llunyans del nostre Univers amb una claredat sense precedents, captats per alguns dels telescopis més potents del món.
'Mirando lo invisible' descobreix processos de la Naturalesa que no es veuen, ja que es desenvolupen amb massa rapidesa per a la percepció humana i es necessiten potents sistemes de microscòpia: l'aire que respirem està ple de partícules invisibles, com a pol·len, cèl·lules de la pell, restes d'insectes, pèl d'animal i fins i tot matèria espacial procedent d'explosions de supernoves.