Cada vegada queda menys per a l'esperada posada en marxa de la televisió de À Punt. Si la ràdio i la pàgina web es van començar a omplir de contingut el passat mes de desembre, es preveu que la televisió ho faça aquesta primavera, a molt tardar abans que comence la temporada estiuenca. Però perquè açò succeïsca, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), la nova RTVV, i la seua directora general, Empar Marco, estan treballant a contrarellotge en molts fronts.
D'una banda, l'elecció del personal ja s'ha produït, a través d'unes borses de treball temporal molt controvertides. A causa dels barems d'aquestes, la majoria dels nous empleats són extreballadores de l'extinta RTVV, i solament als llocs de treball nous han accedit professionals nous. Concretament, tan sols el 8% del total. Per això, la Unió de Periodistes va interposar un recurs contra les borses en considerar que no es van utilitzar criteris equitatius, a pesar que la llei de creació de À Punt així ho preveia. Encara així, la Unió finalment no demanarà la suspensió cautelar perquè podria posar en perill el centenar de contractes que ja hi ha subscrits i perquè retardaria, encara més, l'engegada de la televisió.
Altre punt fonamental és l'estat dels repetidors que han de fer arribar el senyal fins a tots els racons de la geografia valenciana. Segons la CVMC, encara no es troben en un estat òptim, però carreguen la responsabilitat a l'empresa EIGE, propietat de la Generalitat Valenciana, ja que és aquesta l'encarregada del manteniment d'aquests repetidors.
També s'avancen en altres línies. Els continguts contractats a empreses externes ja s'estan rodant. Mentre que en alguns casos els rodatges ja estan avançats; en altres, aquests estan a punt de començar, segons va anunciar Empar Marco divendres passat en la reunió amb el Consell Rector. A més, À Punt ja té el seu Consell de la Ciutadania, que s'encarregarà de vetlar pels drets de l'audiència i els membres de la qual es van començar a triar el divendres.