25n
Orgull
Orgull

Cultura estructura totes les organitzacions musicals de l'Ajuntament de València dins del Palau per guanyar en articulació i eficiència

Glòria Tello: “El Palau passarà a ser el centre neuràlgic de la música a la ciutat de València”

Cultura estructura totes les organitzacions musicals de l'Ajuntament de València dins del Palau per guanyar en articulació i eficiència
17/06/2021 -

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha explicat que la seua àrea durà a terme una millora de l’organització de les distintes entitats musicals dependents de l’Ajuntament de València davall una única àrea més articulada i eficient que dependrà de l’Organisme Autònom Municipal (OAM) del Palau de la Música. “Amb esta reorganització, el Palau passarà a ser el centre neuràlgic de la música a la ciutat de València i deixarem de tindre una dispersió en el tema musical com passa actualment”, ha explicat la regidora Glòria Tello.

Actualment es produeix que la gestió de l’Orquestra de València es troba adscrita com a forma de gestió directa a través de l’OAM Palau de la Música, Congressos i Orquestra de València, mentre que la Banda Simfònica Municipal de València ho és en l’àmbit estrictament municipal.

Raons de tipus organitzatiu que poden portar una substancial millora pel que fa a una millor gestió, amb un major aprofitament dels mitjans personals i promoció d’aquests, han motivat dur a efecte una estructuració que permeta incardinar al personal de la Banda Simfònica Municipal de València, dins de l’OAM, traslladant l’estatus funcionarial individual i col·lectiu, amb la major consideració legal, de tots els que l’integren.

Este últim és un tema “important” segons ha dit la regidora Glòria Tello, ja que “els músics funcionaris que passen al Palau no perden cap dret, i mantindran el seu estatus actual. És més, voran millorades certes qüestions laborals gràcies al fet que l’agilitat del Palau de la Música en la gestió dels temes administratius sols ser més ràpida que la de l’Ajuntament de València i tindran una cobertura laboral més beneficiosa”.

“L’objectiu d’açò és continuar avançant en la creació d’una estructura més eficaç i eficient en l’Ajuntament de València, un aspecte que es va treballant i implementat des del govern de la Nau i del Rialto. L’Ajuntament és l’empresa més gran de la ciutat i la seua organització està millorant molt en aquest sentit. Les àrees de gestió permeten afrontar el treball de manera molt més articulada, cosa que ens permet oferir els servicis a la ciutadania més ràpidament i més eficaçment. Este és l’objectiu”, ha conclòs la regidora Glòria Tello.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 2 =