caixa popular

Cultura de l'esforç

Este cap de setmana tota València ha viscut, gaudit i compartit l’alegria d’un equip, el València Basket. La coneguda filosofia de la Cultura de l’esforç és una de les bases d’este club i per això, encara té més mèrit guanyar una de les Lligues de Basket més complicades. El València Basket té un gran equip, un gran cos tècnic i per descomptat, una afició única però ja sabem que a vegades és impossible competir amb les xifres econòmiques d’altres equips. És a dir, les grans estrelles de Madrid o Barcelona.

Però l’esport al final demostra que amb esforç i valentia tot és possible. Esta temporada el València Basket ha arribat a 3 finals, un resultat magnífic i amb el fermall d’or de la Lliga contra un Madrid “tot poderós”. Este és un exemple que els valencians amb esforç podem aconseguir tot el que desitgem.

Hem viscut anys molt durs on la corrupció ocupava les portades de tots els informatius nacionals i ens posaven al mateix calaix que els corruptes. Ara, la nostra terra és pionera en molts aspectes. Queda un camí molt llarg i molt complicat perquè tot seria més fàcil amb un finançament digne.

Però com hem vist, els valencians i les valencianes treballarem de valent per a demostrar que amb esforç tot és possible. Contra tot pronòstic, s’està reduint el dèficit, es potencia la nostra cultura, s’aposta per mesures socials i per descomptat, també empresarials. Nosaltres som els únics que podem col·locar la nostra terra on correspon. I és que he d’estimar les nostres arrels, les nostres tradicions i valors que formen part de la nostra idiosincràsia.

La cultura de l’esforç és un dels pilars claus del València Basket però també ha de ser un dels nostres pilars com a poble per a superar tots els reptes que tenim per davant.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 19 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios