25n
25N
25N

'Cultura als Pobles' tanca la seua segona edició aquest cap de setmana

'Cultura als Pobles' tanca la seua segona edició aquest cap de setmana
08/06/2018 -

Aquest cap de setmana conclou la programació de ‘Cultura als Pobles’, una iniciativa de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals per descentralitzar i acostar la cultura als Pobles de València. Els concerts, la màgia, l’humor, el cinema i els tallers tornaran a omplir els carrers de la ciutat per última vegada en aquesta segona edició.

Dissabte, a les 18 hores, serà l’última jornada d’arts vives del projecte Pobles en Peu d’Art a La Torre, amb eixida des de la biblioteca pública, ubicada al carrer de Castell de Cullera, número 16. A continuació, a les 19 hores, també al mateix Poble, però al parc del carrer d’Ismael Blat tindrà lloc el teatre infantil ‘La princesa Cacauet’ de la companyia Amimic Teatre.

Paral·lelament, a Benimàmet, la Banda de Música Sociedad Musical de Pignatelli farà un concert a les 19 hores a l’amfiteatre junt amb l’estació de Carolines (avinguda de l’Estació). A les 19.30 hores, l’humorista Álex Martínez farà un monòleg dirigit a públic jove i adult a la plaça de la Patrona de Borbotó; mentre que a les 20 hores tindrà lloc l’espectacle de màgia i humor ‘Hago chas y Aparisi a tu lado’ de Rubén Aparisi a Massarrojos, concretament al carrer de Cura Bau, 10. També a les 20 hores, però a Cases de Bàrcena, s’efectuarà el concert de música clàssica del Quartet Morvedre a la placeta del Poble. A la nit, a les 22 hores, el cinema a la fresca arriba al Saler amb la pel·lícula ’14 d’octubre del 1957. El dia en què parlaren les pedres’, que es projectarà als jardins de l’Alcaldia, a l’avinguda de Los Pinares.

Dissabte continua la programació ‘Cultura als Pobles’. Al matí, a les 12 hores, Poble Nou acull el contacontes ‘Contes a dins d’una caixa’ a càrrec de Núria Urioz i, a la mateixa hora, Borbotó acull un concert de música clàssica de la mà de Toni Cotolí i Gloria Aleza al jardí ubicat entre el carrer de Juan Bautista Pastor i Compositor Wert. A la vesprada, a les 19 hores, l’espectacle ‘Hago chas y Aparisi a tu lado’ de Rubén Aparisi arriba a la plaça Major de Pinedo i, a eixa hora, també es realitzaran els tallers participatius de terrisseria i paper reciclat a Benimàmet, concretament a l’amfiteatre junt amb l’estació de Carolines (avinguda de l’Estació).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 5 =

bombers
CCCC
bombers