25n
25N
25N

“Cultura als barris” amb cinema, jocs, circ, poesia i música per a este cap de setmana

“Cultura als barris” amb cinema, jocs, circ, poesia i música per a este cap de setmana
29/10/2016 -

El programa “Cultura als barris” continua este cap de setmana en huit barris de València. Tallers infantils, música, poesia, circ i cinema, entre d’altres, són algunes de les propostes que des de la Regidoria de Cultura s’han preparat dins d’una iniciativa per a acostar la cultura a les ciutadanes i els ciutadans.

darío PieraEn el barri del Cabanyal ahir divendres, a les 19.00 hores, en la plaça de l’Església dels Àngels, va tindre lloc un espectacle de màgia i humor dirigit a un públic familiar, de la mà de Darío Piera. Hui dissabte, a la mateixa hora, també hi haurà un espectacle de màgia i humor, en esta ocasió, de la mà del Mago Piter.

A Campanar, ahir a les 19.00 hores, es va poder gaudir d’un espectacle de titelles per aball de san vito tota la família en la plaça de l’Església. L’espectacle, anomenat La terra dels babaus el realitza el grup El ball de sant Vito. El dissabte 29, d’11.00 a 14.00 hores, hi haurà jocs tradicionals valencians i un taller de pintacares destinats a un públic infantil i juvenil.

L’Olivereta també va poder gaudir de jocs tradicionals valencians i un taller de pintacares destinats a un públic infantil i juvenil en la plaça de Roma. Hui, a les 12.00 hores i en el mateix lloc, tindrà lloc l’espectacle de titelles La terra dels babaus a càrrec del grup El ball de sant Vito.

En Quatre Carreres, a la plaça del Poeta Badenes, hui a les 19.00 hores, hi haurà activitats infantils acompanyades d’una sessió de contacontes de la mà de Arrop i Tallaetes. Demà dissabte, dia 29, a la mateixa hora, començarà l’actuació teatral Sopa de pedres, a càrrec del grup El ball de sant Vito.

el gran jordietEn el barri de Benicalap, en la plaça Nova de l’Església, hui a les 19.00 va tindre lloc un espectacle d’humor Esqueches, a càrrec del grup JUJA Teatre, destinat a un públic juvenil i adult. Hui, a les 19.00 hores, estarà el Gran Jordiet, amb La maleta de Jordiet, i Vicente Cortés, amb Contar per Contar. Cantar per Cantar, un espectacle creat per a passar-ho bé amb la màgia i la música de les paraules.

A les 19.00 hores també, començarà un recital de poesia per a totsvicent camps1 els públics de la mà de Vicent Camps. Els actes es realitzaran en el carrer d’Almassora, 51.

En el barri de Jesús, demà d’11.00 a 14.00 hores, en la plaça d’Holanda, hi haurà una escola de circ dirigida a un públic infantil, juvenil i familiar.

Finalment, en la plaça del Bisbe Laguarda del barri de Rascanya, demà dissabte a les 12.00 hores, tindrà lloc l’espectacle de màgia i humor dirigit a un públic familiar, a càrrec de Darío Piera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

museo prehistoria