25n
25N
25N

Cullera suspén el LXXIII Certamen Nacional «Ciutat de Cullera»

Cullera suspén el LXXIII Certamen Nacional «Ciutat de Cullera»
01/07/2020 -

L’Ajuntament de Cullera ha acordat suspendre la celebració de la LXXIII edició del Certamen Nacional de Bandes de Música «Ciutat de Cullera», prevista per al diumenge 4 d’octubre.

El consistori pren aquesta mesura excepcional a causa de les circumstàncies provocades per la COVID-19. Tal com ha explicat el regidor d’Activitats Musicals, Juan Carlos Alandete, «la situació sanitària que estem vivint en els últims mesos ha impossibilitat els assajos amb normalitat de les tres societats musicals que participaven en l’edició d’enguany».

«Un certamen du moltes hores de treball per part de cadascuna de les bandes i sabem que no han estat en condicions òptimes per poder preparar-lo i fer-nos gaudir de la seua música, i per això hem decidit cancel·lar-lo definitivament», ha destacat Alandete.

Aquesta edició LXXIII del «Ciutat de Cullera» passarà a celebrar-se el 2021, concretament l’11 d’abril. Les bandes de música participants seran les mateixes que estaven previstes per a enguany: la Unió Musical de Godelleta, la Unió Musical de Crevillent i la societat musical ‘La Armónica’ de Sant Antoni de Requena. En tot cas, aquestes deuran ratificar la seua participació a l’Ajuntament.

A més, també es mantindrà l’obra obligada d’aquest, ‘L’Illa dels pensaments’ de José Suñer Oriola.

Suspensió certàmens

L’Ajuntament de Cullera s’ha vist obligat a suspendre enguany els dos certàmens de bandes de música. La cancel·lació del «Ciutat de Cullera» se suma a la suspensió de la XI edició del Certamen Nacional de Bandes de Música de Cinema «Memorial Rafael Talens Pelló» que estava prevista per a aquest mes de juliol.

Ambdues decisions estan provocades a conseqüència de l’evolució sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus, atés que es tracta d’esdeveniments musicals d’èxit que sempre han comptat amb una gran afluència de públic i que a més necessiten una intensa preparació per part de les bandes participants que no ha pogut estar a causa de les limitacions socials de la crisi sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 10 =

CCCC
torrent