25n
25N
25N

Cullera, premiada per la qualitat i eficàcia dels seus programes de serveis socials

El municipi aconsegueix aquest guardó per la seua llavor de seguiment, transparència i implementació de projectes d’inversió social

Cullera, premiada per la qualitat i eficàcia dels seus programes de serveis socials
10/12/2020 -

La ciutat de Cullera ha estat premiada per la seua llavor de seguiment, transparència i implementació de programes de serveis socials. Així ho ha comunicat al consistori l’Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials, la qual ha concedit aquest guardó al municipi per la qualitat i eficàcia de la inversió municipal en serveis socials.

Amb aquest reconeixement, Cullera se situa, al costat dels municipis de Quart de Poblet i Vila Joiosa, entre les úniques tres ciutats que reben aquest premi de la Comunitat Valenciana i entre les 21 de tota Espanya per la seua tasca de seguiment pel que fa a la protecció social a persones, famílies i col·lectius més desafavorits o vulnerables.

Cullera rep aquest distintiu en la modalitat d’Institució Pública per ser un dels ajuntaments que ha pres la decisió d’autoavaluar-se l’eficàcia i eficiència en la prestació dels serveis socials i després d’aprovar l’Índex DEC Local, un instrument per mesurar i avaluar el desenvolupament i la implementació dels projectes de serveis socials.

Tal com ha manifestat aquest matí la regidora de Serveis Socials, Francesca Ortiz, el premi «és un reconeixement al dia a dia i al treball incansable de tot l’equip de serveis socials de Cullera i al que vull donar l’enhorabona». «El 2018 rebérem el premi al municipi amb major inversió social per habitant de la Comunitat Valenciana i el guardó que ara ens atorguen és al compromís i eficàcia d’executar eixes inversions i a la seua contínua millora», puntualitza l’edil Ortiz.

A més, aquesta associació ja va premiar a l’Ajuntament de Cullera per ser el primer municipi en inversió social de la Comunitat Valenciana i el sext d’Espanya.

«En els últims anys hem passat d’estar a la cua d’Espanya en inversió social a estar al capdavant en inversió – cal assenyalar que s’ha incrementat un 226% el pressupost municipal del 2021 destinat a serveis socials – i hem incrementat la plantilla de l’equip de serveis socials per millorar el servei», defensa la regidora Ortiz.

Finalment, Ortiz ha volgut posar en relleu la importància de seguir apostant per les polítiques que posen com a prioritat a les persones i garantisquen la igualtat i justícia social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 9 =