25n
25N
25N

Cullera impulsarà ajudes per a les empreses per a mantenir l'ocupació i reforçarà les seues polítiques socials

Cullera impulsarà ajudes per a les empreses per a mantenir l'ocupació i reforçarà les seues polítiques socials
27/03/2020 -

Cullera impulsarà ajudes per a les empreses afectades per la crisi sanitària del coronavirus i per la declaració de l’estat d’alarma per tal d’afavorir el manteniment dels llocs de treball.

A més a més, el consistori està decidit a reforçar les seues polítiques socials per tal que cap persona es quede enrere una vegada se supere la situació actual generada per la Covid-19.

Així ho ha comunicat l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, als agents socials del municipi aquest matí. I és que la màxima autoritat local ha mantingut una reunió online amb aquests per tal d’analitzar l’escenari actual, i per conéixer de primera mà les necessitats i suggeriments del sector empresarial i dels representants dels treballadors i treballadores.

Una reunió en la qual han participat, junt amb Mayor, el president d’ACECU, José Luis Albiñana; el secretari intercomarcal de la UGT, Raül Roselló; el secretari general de CCOO en la comarca, Josep Antoni Carrascosa; el president de l’Associació Empresarial d’Hostaleria, Juan Femenía; la presidenta d’ASIM, Amparo Barberá i el president de la Comissió d’Allotjament, Manuel López.

Tots ells han exposat una anàlisi de la situació en els seus respectius sectors i han plantejat les problemàtiques presents i futures que haurà d’afrontar l’economia de la ciutat.

A més, els agents socials han acordat reunir-se amb l’alcalde setmanalment per a preparar l’escenari de l’endemà del Covid-19. Una tasca que, tal com ha assenyalat l’alcalde, «ha de ser la de tots i cadascun dels cullerencs i cullerenques així com de les forces vives de la ciutat».

En aquesta línia, la màxima autoritat local ha volgut manifestar que «l’Ajuntament de Cullera està des del primer dia mans a la feina i en contacte directe amb tots els agents implicats» per tal d’analitzar l’impacte sociolaboral i econòmic i estudiar les estratègies a seguir.

Mayor també ha destacat que la situació econòmica del consistori és molt diferent de la de 2008 quan esclatà la bombolla immobiliària. «Ara l’Ajuntament està sanejat, té superàvit i podrà destinar recursos a rescatar l’economia i garantir els drets socials», ha detallat.

Missatge a la ciutadania

Aprofitant les quasi dues setmanes de confinament, Jordi Mayor ha llançat pels perfils de xarxes socials del consistori un missatge de força i d’ànim a totes les persones que estan lluitant per aquesta malaltia.

Mayor ha agraït també a tots els veïns i veïnes de la ciutat «perquè heu sigut un exemple de bon comportament i la immensa majoria de la gent estem complint quedant-nos a casa i seguint les recomanacions de totes les autoritats».

Fent un crit a la tranquil·litat l’alcalde ha clarificat que l’ajuntament està preparat per a afrontar aquesta situació i per a minimitzar els riscos. «Eixirem d’aquesta situació units, forts i sense deixar a ningú enrere», ha destacat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =