25n
25N
25N

Cullera endureix les seues mesures preventives pel coronavirus

Cullera endureix les seues mesures preventives pel coronavirus
12/03/2020 -

En la línia de les accions de prevenció preses al llarg dels últims dies per part de l’Ajuntament, durant la jornada de hui es mantenen i amplien les mesures excepcionals en relació amb el Covid-19.

Concretament, les noves adopcions són:

1.- Suspendre les reunions del funcionariat públic i els representants públics de l’Ajuntament de Cullera amb el personal extern a la plantilla de funcionaris, excepte autorització expressa del regidor delegat.

2.- Suspendre l’agenda d’activitats municipals programada per als pròxims dies.

3.- Implementar mesures d’atenció al públic encaminades a la prevenció del contagi entre el personal treballador i la ciutadania. Aquestes impliquen evitar al màxim les visites a les dependències municipals i, en cas de resultar inevitable, s’haurà de mantenir una distància d’almenys un metre entre el funcionariat i les persones ateses. Així mateix es proveirà als visitants de gel hidroalcohòlic. Es recomana a la ciutadania que efectue les gestions via telefònica o a través de la seu electrònica sempre que resulten possibles.

4.- Suspendre temporalment els processos selectius de personal (oposicions).

5.- Ajornar el programa de salut Cullera Camina fins al pròxim 14 d’abril.

6.- A partir de demà, 13 de març, l’empresa mixta municipal Aigües de Cullera suspén l’atenció al públic, seguint les directrius d’Hidraqua.

Així mateix, s’informa la ciutadania que la Generalitat ha procedit a suspendre l’activitat als centres d’oci especialitzats d’atenció a majors, la qual cosa inclou el CEAM de Cullera i la llar dels pensionistes de la localitat.

També s’ha procedit a suspendre per part de la Generalitat les activitats i viatges d’oci, culturals o similars, organitzats per centres socials i educatius de qualsevol nivell, associació, entitat cultural o un altre que es desenvolupen fora o dins de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + quatre =