25n
25N
25N

Cullera segueix sent una de les destinacions preferides per al turisme nacional

Cullera segueix sent una de les destinacions preferides per al turisme nacional
18/08/2020 -

El turisme de Cullera ha començat l’agost amb unes xifres d’ocupació més altes respecte al passat mes de juliol i aguanta gràcies al turisme nacional. La mitjana d’ocupació dels allotjaments de la ciutat ha crescut en aquesta primera quinzena fins a acostar-se al 60%.

L’ocupació turística del passat mes de juliol es va situar entorn del 50% i ara en aquestes dos primeres setmanes el municipi ha vist un increment en el nombre de visitants, principalment turistes que procedeixen de la mateixa Comunitat Valenciana i de la resta del territori espanyol.

Donades les circumstàncies excepcionals de la campanya d’enguany marcada per la crisi del coronavirus «no podem negar que aproximar-nos al 60% d’ocupació en les primeres setmanes d’agost és una bona resposta per al nostre turisme, quan fa mesos ni tan sols sabíem si anàvem a rebre turistes», apunta la regidora de Turisme, Débora Marí.

A més, en el cas dels hotels l’ocupació ha estat més positiva fins al punt de situar-se en el 75% d’ocupació, 30 punts per damunt respecte als registres del mes passat, i inclús alguns han completat les seues habitacions. Entorn del 70% d’ocupació també han estat les pensions i els bungalous dels càmpings.

Els pisos de lloguer, els aparthotels i les parcel·les per a caravanes dels càmpings també han vist com en aquest inici del mes d’agost la seua ocupació ha superat el 50%.

Turisme segur

La regidora Marí ha explicat que tot i que les xifres són inferiors al que hagués sigut un estiu de plena normalitat «Cullera ha sabut resistir gràcies a l’esforç promocional i de seguretat que hem fet, a la qualitat i el compromís del sector per adaptar-se a la nova i difícil realitat que se’ls ha presentat i als nostres visitants que han seguit apostant per Cullera per a gaudir dels xicotets plaers de l’estiu».

El consistori espera que la ciutat i el sector turístic continuen amb aquesta línia de creixement que està superant les expectatives d’aquest estiu i seguirà treballant en l’aplicació de les mesures de seguretat necessàries per a mantenir la seua condició de destinació segura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 5 =