25n
25N
25N

Cullera activa el dispositiu per evitar el robatori de melons i productes del camp

L’Ajuntament, Policia Local i Guàrdia Civil es coordinen per intensificar la vigilància en els camps del terme municipal

Cullera activa el dispositiu per evitar el robatori de melons i productes del camp
18/05/2021 -

L’Ajuntament de Cullera ha posat en marxa la campanya que ja ve desenvolupant en els últims anys per evitar el robatori de melons i altres productes dels camps de la ciutat. ‘Que no ens toque els melons’ pretén minimitzar la sostreta d’aquestes fruites d’estiu molt esteses per les terres del terme municipal.

Per tal de coordinar aquest dispositiu, el regidor d’Agricultura, Javier Cerveró, ha presidit una reunió amb Policia Local, Guàrdia Civil, el Grupo Roca especialitzat en robatoris en camps i amb membres del col·lectiu de llauradors local, amb l’objectiu d’orquestrar les mesures per prevenir els robatoris en les explotacions agràries.

Un encontre en el qual s’ha informat que es torna a habilitar el servei d’alerta mitjançant telèfon. Per a això, els mateixos cossos de seguretat han destacat que tota persona que tinga sospites, veja o tinga coneixement d’alguna infracció telefone o envie un missatge, fotos o vídeos al número 608 460 139 i així poder actuar amb la màxima rapidesa.

A més a més, el regidor Cerveró ha destacat que enguany com a novetat “també incrementem aquesta vigilància en els camps de carabasses, ja que en els darrers anys els productors locals també estan fent grans plantacions en el nostre terme”.

A banda del sistema d’avís via telefònica, l’edil Cerveró també ha explicat que es reforcen les patrulles policials “sobretot en horaris on els llauradors ens han informat que solen sofrir més robatoris,” i ha afegit que “també se seguiran fent inspeccions en establiments i fruiteries locals per conéixer la procedència dels productes que venen i evitar que siguen de mercaderia robada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =