caixa popular

Podem celebra que el Consell cree un cos únic de bombers

Podem

Podem celebra que el Consell cree un cos únic de bombers
09/07/2018 -

Podem ha celebrat que el Consell treballe en la creació d’un cos únic de bombers, tal com la formació “reivindica des de 2016″, després que aquest passat dimecres, Podem convocara una reunió amb el Director de l’Agència Valenciana de Seguretat i Emergències i diputats de Compromís, on va presentar les seues propostes de creació del cos únic de bombers i mesures que aprofundien en aqueix objectiu fins que s’aconseguira crear el cos únic. Aquestes propostes es debatran en el pròxim Ple de les Corts.

La diputada de Podem en Les Corts, Cristina Cabedo, ha indicat en un comunicat que la formació habitada celebra així “que per fi el Consell es prenga de debò aquesta reivindicació” que porten “treballant des de 2016 juntament amb els cossos de bombers i sindicats”. “No s’entén com havent aprovat l’Agència Valenciana de Seguretat en 2017 encara no ho hagueren engegat”, ha criticat.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que al costat de bombers i sindicats han “comprovat que les Diputacions gestionen de forma opaca els consorcis”. “Per això, en el pròxim Ple presentarem una bateria de mesures destinades a anar agilitant aquests tràmits fins que es creu el cos únic de bombers al març“, ha declarat.

Aquestes mesures inclouen “des de l’homogeneïtzació de les bases de selecció dels cossos de bombers de les tres províncies i l’adaptació de les instal·lacions a dones bombers, fins a l’auditoria dels recursos per a identificar les manques en cada consorci i cobrir-les en les tres províncies”, ha apuntat.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018