caixa popular

Compte enrere per a conéixer al Ninot Indultat

El 14 i 15 de març es coneixerà quins ninots se salven de la Cremà

Compte enrere per a conéixer al Ninot Indultat
13/03/2018 -

La Sala Arqueries del Museu Príncep Felipe, situada en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, ha acollit, una vegada més, l’Exposició del Ninot que, enguany, ha batut rècord de visites, amb més de 69.000 persones. Una bona notícia que el Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha volgut ressaltar perquè demostra que ‘els veïns i veïnes de València i les persones que visiten la nostra ciutat continuen responent ben a l’impuls i promoció que, des de l’inici del mandat, li hem donat a l’Exposició del Ninot’.

I és que aquesta exposició és una oportunitat perfecta per a descobrir, encara que siga, una xicoteta part de l’espectacular treball que realitzen els artistes fallers, però també per a convertir-te en jurat i triar, amb el teu vot, quin ninot serà l’indultat enguany. Uns resultats que es coneixeran el 14 de març per a l’infantil, i el 15 de març per al gran.

Sens dubte, la sàtira predomina en els monuments fallers, i una part d’aquesta crítica social i política també es deixa veure en l’Exposició del Ninot. En aquest sentit, el procés català, l’article 155, les manifestacions feixistes o la figura de Trump anunciant una Tercera Guerra Mundial han sigut algunes de les escenes més sonades en l’exposició d’enguany. Una crítica divertida, en la qual tampoc han faltat els polítics valencians, com Mónica Oltra, Ximo Puig, Joan Ribó, Pere Fuset o Giuseppe Grezzi.

Totes les comissions falleres esperen amb nervis i il·lusió que siga el seu ninot el triat per a salvar-se del foc el pròxim 19 de març, però només un d’infantil i un de major seran els triats per votació popular. A tan sols un dia que es conega el Ninot Indultat Infantil, i un dia més per al Ninot Indultat 2018, l’emoció dels fallers augmenta en pensar que aquest podria ser l’any del seu ninot.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + set =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris