caixa popular

Compte enrere per al II Fòrum d'Ocupació d'Alcàsser

Compte enrere per al II Fòrum d'Ocupació d'Alcàsser
22/02/2018 -

La Regidoria d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcàsser, organitza el II Fòrum d’Ocupació de la localitat, que posarà en contacte a empreses que ofereixen llocs de treball amb candidats que busquen una oportunitat laboral.

El II Fòrum d’Ocupació EMPLE@LCASSER arriba aquest divendres 2 de març al Centre Social d’Alcàsser on s’impartiran conferències i tallers pràctics per a la recerca d’ocupació i hi haurà diferents estands informatius per a ajudar a aconseguir aquest objectiu. A més, les empreses col·laboradores, que ofereixen fins a 50 llocs de treball, realitzaran entrevistes als candidats que s’hagen inscrit prèviament.

Les polítiques actives d’inserció laboral són una prioritat per a la Regidoria d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcàsser, atés que l’atur segueix sent una de les majors preocupacions dels veïns i veïnes de la localitat. Per açò, s’està treballant a promoure iniciatives d’aquest tipus més concordes amb l’escenari actual i centrades en les persones, per a retornar-los la confiança, autoestima, motivació i convertir-les en protagonistes d’una nova estratègia en la cerca activa d’ocupació.

Les persones inscrites en el II Fòrum d’Ocupació d’Alcàsser, tindran l’ocasió de participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses de la zona, com ara Walker´s, Leroy Merlin, Decathlon,TelicaTelecom, entre altres, així com d’assistir a tallers i conferències sobre tècniques per a millorar la seua ocupabilitat i la cerca activa de treball, impartits per reconeguts experts en la matèria.

“Aquesta nova edició del Fòrum EMPLE@LCASSER es convoca després de l’èxit de la celebració, fa un any, d’aquesta jornada d’ocupació en la qual els assistents tindran l’oportunitat de donar-se a conéixer a les empreses i entrevistar-se amb el seu personal de Recursos Humans, prèvia inscripció a les ofertes publicades en la web”, assenyala Paqui Abella, Regidora d’Ocupació, Promoció Econòmica i Benestar Social.

El termini per a inscriure’s finalitza el pròxim 28 de febrer, i pel moment ja hi ha més de 150 persones inscrites. La jornada es celebrarà de 9 a 14 hores.

II Fòrum d’Ocupació d’Alcàsser: divendres, 2 de març, en el Centre Social d’Alcàsser (C/ Sant Antoni, 40) de 9 a 14 hores. Programació i Inscripcions en www.emplealcasser.es i en l’Oficina d’Informació de l’Ajuntament d’Alcàsser.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris