25n
25N
25N

Més de quatre milions per als pressupostos Participatius de Paterna

Aquests comptes amb involucració de la ciutadania es duen a terme amb el superàvit d’anys anteriors

Més de quatre milions per als pressupostos Participatius de Paterna
09/12/2019 -

Paterna destinarà més de 4 milions d’euros als Pressupostos Participatius que es votaran en 2020, reagrupant els 4 anys de legislatura perquè done temps per a executar-los.

Així ho ha anunciat el Tinent Alcalde de Participació Ciutadana, Julio Fernández, qui ha explicat que “aquest serà el pressupost més gran consensuat de la història de la ciutat, resultat d’un procés participatiu sense precedents en el qual la ciutadania tindrà l’oportunitat de decidir els projectes que realitzarà l’Ajuntament, per a això mantindrem un contacte constant amb el teixit associatiu”.

Amb aquest objectiu, el consistori realitzarà un estudi per a aprofundir en la participació ciutadana, i actualitzar la seua organització al nivell de les ciutats europees més avançades en la matèria, assegurant un procés amb les màximes garanties de participació.

Tal com ha explicat Fernández, “són els veïns i veïnes els que més saben quines mesures serviran per a millorar els seus barris i la seua qualitat de vida, i per això l’Equip de Govern municipal vol fer una forta aposta per construir, amb el màxim consens possible, la Paterna del futur que tots i totes volem”.

Aquests Pressupostos Participatius es duran a terme amb el superàvit d’anys anteriors i, a més, es tractaran de combinar amb subvencions supramunicipals, que permetran aconseguir una xifra històrica per a la ciutat de Paterna.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

art en blanc