25n
25N
25N

Cuandovolvamos.com, la plataforma per a ajudar els comerços de proximitat

Amb la compra de plans, podràs col·laborar perquè els comerços de barri puguen superar aquesta crisi

Cuandovolvamos.com, la plataforma per a ajudar els comerços de proximitat
15/04/2020 -

Si vols aportar el teu granet d’arena perquè els comerços de barri no baixen definitivament les seues persianes, amb la plataforma cuandovolvamos.com pots fer-ho. Aquesta crisi sanitària està comportant, a més, una crisi econòmica que s’accentua més en els xicotets comerços, en els de proximitat. Per això, per a superar aquesta crisi junts, i ajudar els teus comerços preferits del barri, cuandovolvamos.com et permet col·laborar en uns senzills passos.

Com? Tan sols hauràs d’accedir a aquesta plataforma i comprar un dels plans que oferisquen els diferents establiments, i que podràs gaudir una vegada haja passat tot. Aquesta iniciativa, que va sorgir a Madrid, ha tingut tant d’èxit que ja ha començat a funcionar en altres ciutats, com València. ‘La Tasqueta’, ‘Pángala slow bags’, ‘Salad Planet’ o ‘Jennifer Canut Fotografía’ són alguns dels establiments que ja s’han unit a aquesta iniciativa.

Com expliquen en la pàgina de Facebook @cuandovolvamosvalencia, molt prompte estarà disponible la web per a poder comprar els diferents plans que oferisquen els comerços: un sopar especial amb amics en el bar de sempre o una sessió de fotos per a nounats. Plans molt dispars, per a tots els gustos, amb els quals, a més, ajudes a continuar mantenint el comerç local en aquesta situació tan complicada.

Si eres consumidor, tan sols hauràs de comprar el pla que més t’abellisca, però si eres un comerç que es vol unir a aquesta iniciativa, hauràs de seguir una sèrie de passos: emplena el formulari que apareix en la bio de la pàgina de Facebook, on et demanarà informació sobre el negoci i els plans que vols oferir; a continuació, compartiran els teus plans a la plataforma i, a més, tu també podràs difondre’ls entre els teus clients habituals; finalment, rebràs els diners per la venda dels plans en el teu compte bancari. L’únic cost serà el de la passarel·la de pagament.

Però, a més, aquesta plataforma també se solidaritza amb el personal sanitari que tant està treballant en aquests moments. Per això, s’ofereix l’opció d’agrair als sanitaris la seua labor, mitjançant la compra de determinats plans. Els diners recaptats es repartirà entre els principals hospitals de la Comunitat Valenciana.

En aquests temps de coronavirus, les mostres de solidaritat estan inundant totes les llars. Ara, gràcies a aquesta plataforma, podem continuar ajudant a aquells comerços que més estan notant aquesta crisi, els comerços de barri, els que sempre són ací.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

bombers
CCCC
Valencia activa