25n
25N
25N

La mascletà vertical de València encendrà les Falles 2020

Ricardo Caballer dispararà els coets que il·luminaran la capital valenciana el dissabte 29 de febrer

La mascletà vertical de València encendrà les Falles 2020

La mascletà vertical que encendrà la metxa de les Falles de València 2020 es dispararà el pròxim dissabte 29 de febrer a La Marina, enfront del Veles e Vents, a càrrec de la pirotècnia de Ricardo Caballer, RICASA. L’espectacle eclipsarà la ciutat, que tallarà els carrers al trànsit des d’hores abans de l’esdeveniment i extremarà les mesures de seguretat.

La mascletà vertical es diferencia de la resta en el fet que els coets no se situen en el sòl, sinó en una plataforma d’aproximadament 120 metres d’altura i 50 d’amplària suspesa per una grua, i dona lloc a un espectacle de foc i so de gran potència. La seua ubicació, La Marina, entre la Platja de les Arenes i el Port de València, també la fa especial, amb la mar com a llenç del festival de pólvora.

La mascletà vertical, que reuneix el millor d’una mascletà i un castell de focs artificials, va disparar uns 1.700 kg de material pirotècnic i va concentrar a més de 100.000 persones l’any passat. El mestre Ricardo Caballer va aconseguir superar les expectatives del públic un any més i va deixar tremolant el llistó que, amb sort, farà esclatar el dissabte 29 de febrer amb la mascletà vertical en La Marina de València per a inaugurar les Falles 2020.

Horari de la Mascletà vertical 2020

La mascletà vertical començarà a les 20 hores, però, per motius de seguretat, es preveu que l’accés estiga tallat als vehicles des de les 14.30 hores aproximadament i als vianants, de 16 a 21.30 hores, excepte a propietaris i clients. Una vegada disparada, la mascletà durarà entorn de 10 minuts.

Com arribar a la Mascletà Vertical de València

L’Ajuntament de València aconsella l’ús del transport públic per a accedir a la mascletà vertical.

  • Metro: línia 8, Marina Reial Joan Carles I (a 5 minuts caminant).
  • EMT: línies 4, 19, 30, 92 i 95.
  • Valenbisi: estació Veles e Vents, estació Passeig Neptú, estació Plaça Armada Española, carrer Juan Verdeguer, Avinguda del Port, estació de metro Grau-Passeig Marítim.

On aparcar a La Marina

En cas d’accedir amb vehicle propi:

  • Passeig Marítim: aparcament gratuït.
  • Avinguda del Port: aparcaments públics i de pagament.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud
diputacion covid19