25n
25N
25N

CSIF alerta que la plantilla d'Educació a València té 20 places sense cobrir per a gestionar a 30.000 docents

El sindicat explica que en la Direcció Territorial el personal està sobrecarregat per a tramitar baixes, nòmines o jubilacions

CSIF alerta que la plantilla d'Educació a València té 20 places sense cobrir per a gestionar a 30.000 docents
23/10/2020 -

El sindicat CSIF alerta de la sobrecàrrega que pateix la plantilla de la Direcció Territorial a València de Conselleria d’Educació, situada al carrer Gregorio Gea. Per trasllats o jubilacions de personal que no ha sigut reemplaçat, la xifra de treballadors s’ha anat reduint fins a les 28 places que existeixen en l’actualitat. La central sindical avisa que resulten del tot insuficients per a atendre els al voltant de 30.000 docents de la província.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) insta el Consell a reforçar amb urgència la plantilla de la Direcció Territorial d’Educació a València, ja que en l’actualitat existeixen 20 places creades però que no han sigut cobertes per no destinar el pressupost ni els mitjans necessaris. A més, entre les 28 restants operatives s’han produït algunes baixes no substituïdes, per la qual cosa el nombre real resulta encara inferior.

El sindicat assenyala que aquesta minvada plantilla s’ocupa de totes les gestions relatives al personal dels centres educatius de la província de València, des de nòmines, a jubilacions o baixes, una qüestió que enguany, amb la pandèmia, pot resultar especialment sensible. La central sindical considera una contradicció que mentre Conselleria ha incrementat la plantilla en els centres davant les actuals circumstàncies, no ha reforçat al personal que ha de tramitar aqueixes plantilles.

CSIF considera “inassumible” la situació, ja que “menys de 30 persones gestionen la situació laboral de 30.000”. Aquesta situació deriva, per exemple, en què hi haja procediments que s’allarguen en el temps, la qual cosa perjudica el personal docent de la província de València. En aquest context, la central sindical reclama amb urgència reforços de personal en la Direcció Territorial d’Educació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =