25n
25N
25N

Cs demana habilitar a València un servei municipal d'assistència psicològica telemàtica

Cs demana habilitar a València un servei municipal d'assistència psicològica telemàtica
31/03/2020 -

Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València ha demanat a l’alcalde, Joan Ribó, habilitar un servei municipal d’assistència psicològica telemàtica per videoconferència per a ajudar a totes les persones que en aquests moments estan passant situacions d’estrés i angoixa a causa de la pandèmia de Covid-19.

“Aquest servei, que atendria persones de totes les edats, hauria d’estendre’s fins al pròxim 15 de juliol i hauria de pressupostar-se ja. Seria una manera de complementar el servei telefònic que ja s’està prestant des de Creu Roja”, ha declarat el portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, després de mantenir una reunió telemàtica, al costat del regidor Javier Copoví, amb Francisco Santolaya, president del Col·legi Oficial de Psicòlegs de València.

Sobre aquest assumpte, Giner ha qualificat de “molt necessàries” l’aplicació de mesures com aquesta, “ja que la crisi que estem vivint pot tindre conseqüències en l’estat psicològic de les persones a llarg termini”.

Per part seua, el regidor de Ciutadans, Javier Copoví ha recalcat que l’atenció psicològica telemàtica “no té res a veure amb els telèfons que ja estan funcionant que es basen en el seguiment i l’assistència i que haurien de ser complementats amb l’assistència psicològica”.

“Hi ha moltes persones que requereixen atenció de manera puntual a causa d’aquesta crisi i unes altres estan veient agreujades les seues patologies per l’angoixa de l’escenari actual i l’atenció al duel dels familiars provocat per les defuncions en la situació de confinament en la qual ens trobem”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =