25n
25N
25N

Cs proposa crear una subcomissió de transport per a "definir les noves formes de mobilitat després del coronavirus"

Cs proposa crear una subcomissió de transport per a "definir les noves formes de mobilitat després del coronavirus"
06/06/2020 -

El grup parlamentari de Ciutadans (Cs) en Les Corts ha proposat crear una subcomissió sobre les alternatives de transport, que s’emmarcaria dins de la comissió parlamentària d’Obres Públiques i Infraestructures, per a estudiar i definir les noves formes de mobilitat ciutadana durant i després de la crisi del coronavirus.

La diputada de Cs Mamen Peris ha assenyalat que “una de les conseqüències de la pandèmia s’ha traslladat també a les mesures que els ciutadans prenen en optar per diferents fórmules de transport públic, entre les quals prevalen la necessitat de poder guardar la distància social obligada per a evitar contagis”.

Per a la portaveu d’Obres Públiques de Cs, els majors reptes que afrontarà el sector del transport públic i privat del transport de passatgers passen per “garantir la seguretat sanitària, continuar apostant per la sostenibilitat mediambiental i facilitar els moviments de grans masses de població entre ciutats i àrees metropolitanes”, ha afirmat en un comunicat.

“En aquesta nova situació, la cerca de solucions requereix el consens dels experts i de les forces parlamentàries en Les Corts per a abordar aquesta àmplia matèria”, ha afegit.

Per això, Peris demana que s’estudien “alternatives realistes” en matèria de mobilitat i, sobretot “que el pla de treball aprovat pels membres de la subcomissió compte amb les compareixences de professionals i experts del sector del transport, infraestructures i sanitat”.

La diputada també ha apuntat que el desenvolupament de tot el treball, debat i elaboració del dictamen final i les conclusions haurà de tindre una duració màxima de quatre mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 14 =