caixa popular

Cs exigix novament la dimissió immediata de Rodríguez

Peris advertix que “la institució es veuria encara més danyada si es consistira un president no adscrit” titla la situació de “kafkiana”

Cs exigix novament la dimissió immediata de Rodríguez
30/06/2018 -

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de València, Mamen Peris, ha exigit novament “la dimissió del president de la corporació provincial després d’haver sigut posat en llibertat amb càrrecs”. “No es pot mantindre ni un segon més en el càrrec si està sent investigat per delictes tan greus com a prevaricació i malversació de diners de tots els valencians“, ha destacat.

“La institució es veuria encara més danyada si es consentira un president no adscrit, seria una situació perjudicial i kafkiana”, ha advertit. Per això, ha explicat, “és necessari que dimitisca ja per a que se restituïsca la normalitat en la corporació provincial i en l’empresa pública Divalterra“, ha assegurat la diputada, qui també hi ha manifestat que “els valencians necessitem recuperar la confiança en les institucions, que PP, PSOE i Compromís han trencat”.

“El PSOE no està capacitat per a dirigir esta institució en plena guerra interna ja que els preocupen més les butaques que l’interés general”, ha puntualitzat alhora que ha insistit que “este és un altre cas Cifuentes, és un altre exemple dels vicis del vell bipartidisme, que s’aferra al càrrec avantposant l’interés partidista i personal al de les institucions i els ciutadans”.

“És la nostra obligació tornar la il·lusió, confiança, i credibilitat de la classe política així com garantir que els treballadors de Divalterra no es vegen afectats pels excessos dels directius”, ha subratllat Peris.

Per a Peris “PSOE i Compromís han quedat desacreditats per a seguir al capdavant de la institució després dels càrrecs que acumulen els sis directius de Divalterra”. “Un president que ha ignorat a Cs cada vegada que li advertíem el que estava passant i uns directius que han negat informació no poden seguir en els seus càrrecs com si res haguera passat”, ha criticat.

En la mateixa línia, ha denunciat que “qui ha gastat més d’un milió d’euros cada any en transparència, porta tres dies evidenciant la seua falta de compromís real amb ella”.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC