25n
25N
25N

Cs estudia amb la patronal hotelera Hosbec l'impacte d'un bo de 50% per a les vacances de sanitaris

Cs estudia amb la patronal hotelera Hosbec l'impacte d'un bo de 50% per a les vacances de sanitaris
15/06/2020 -

El líder de Cs en la Comunitat, Toni Cantó, ha valorat amb la patronal hotelera Hosbec l’impacte que tindria en l’economia valenciana la proposta de Ciutadans d’un bo del 50% de descompte per als sanitaris espanyols que decidisquen passar les seues vacances a la regió.

Aquesta iniciativa es debat el dimecres, 17 de juny, en la comissió d’Indústria de les Corts. Cantó ha insistit en la urgència d’aplicar el descompte “com més prompte millor” davant la imminent arrancada de la campanya estival.

En la trobada per videoconferència han participat el diputat ‘taronja’ Carlos Gracia, el president d’Hosbec, Toni Mayor, i la secretària general de la patronal, Nuria Montes, per a abordar els procediments d’aplicació d’aquesta bonificació, informa Cs en un comunicat.

Es tracta, per a Cantó, d’una mesura “assenyada”, necessària per a revitalitzar el turisme i que requereix la màxima difusió perquè arribe als professionals sanitaris de tota Espanya.

Hosbec, segons Cs, ha valorat per positivament la proposta perquè permetrà rebre milers de turistes que suposaran la recuperació turística i perquè amb una campanya de publicitat efectiva es consolidarà a la Comunitat Valenciana com a destí segur.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + onze =