25n
25N
25N

Cs critica la "falta de coordinació de l'administració en la volta al treball dels funcionaris"

Cs critica la "falta de coordinació de l'administració en la volta al treball dels funcionaris"
22/06/2020 -

El diputat de Ciutadans (Cs) en Les Corts Luis Arquillos ha criticat aquest dilluns “la falta de coordinació de l’administració pública en la volta al treball dels funcionaris”.

Arquillos ha mostrat la seua “preocupació i perplexitat” davant “la descoordinació i l’enfrontament entre conselleries perquè alguns departaments es neguen a complir la disposició dictada per la consellera de Justícia, Gabriela Bravo”, ha afirmat en un comunicat.

Al seu judici, “aquesta situació reflecteix l’evidència d’un clar motí a bord del Botànic”, ha afegit el parlamentari, al mateix temps que ha explicat que “dues de les conselleries dirigides per Compromís, Agricultura i Economia, han manifestat la seua intenció de no complir l’ordre i sol·liciten, pel que sembla, un informe del Servei de Prevenció i reunions dels Comités de Seguretat i Salut perquè s’implementen mesures en matèria de prevenció de riscos laborals”.

Per a Arquillos, “això és més greu del que poguera semblar, ja que aquests departaments tenen el mateix Servei de Prevenció, l’Invassat”, la qual cosa “evidencia encara més el caos i la inestabilitat existents”.

En aquest sentit, el diputat de Ciutadans considera que es tracta d'”una situació realment greu just en uns moments molt delicats per a la recuperació de l’activitat i de l’economia” i ha lamentat que “els mateixos socis del Consell han deixat a la Conselleria de Justícia sense credibilitat i amb les vergonyes al descobert”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + cinc =