25n
25N
25N

La promoció, visibilitat i foment del futbol femení se cita a Torrent

La promoció, visibilitat i foment del futbol femení se cita a Torrent
03/09/2019 -

La ciutat de Torrent, a través del CD Muntanya Sión, ha sigut una de les destinacions triades per la Federació de Futbol Comunitat Valenciana per a albergar una de les seues Clínic Valenta de Futbol Femení. Per aquest motiu, el dijous 12 de setembre a les 17.30 h, els camps de futbol de Parc Central acolliran aquest esdeveniment dirigit pels tècnics de la Selecció Valenciana per a les xiquetes de 8 a 14 anys.

Aquests clínics ajuden les xiquetes a descobrir el futbol, mentre que també ajuden els clubs a poder formar nous equips de femení. La promoció, visibilitat i foment del futbol femení és un dels pilars de la nova FFCV.

La regidora d’Esports, Susi Ferrer, ha explicat que “Torrent aposta per l’esport femení i, en aquest cas, el CD Muntanya Sión, a través d’aquest tipus d’esdeveniments, impulsa i treballa per a normalitzar el futbol entre les xiquetes”.

Pot consultar-se tota la informació en la pàgina web de la FFCV o en el següent enllaç: https://ffcv.es/wp/blog/2019/08/15/estos-son-los-seis-clinics-valenta-de-septiembre/

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + set =

programacion rialto
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020