25n
25N
25N

Valero (Cs) critica la "política sectària de Marzà" en educació

Mercedes Valero: “La política sectària de Marzà ens ha situat a la cua del rendiment acadèmic”

E.P.

Valero (Cs) critica la "política sectària de Marzà" en educació
03/12/2019 -

La diputada de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Merche Ventura, ha acusat al conseller d’Educació, Vicent Marzà, de “situar a la Comunitat Valenciana en el furgó de cua del rendiment acadèmic per la seua política sectària”.

Així s’ha pronunciat la representant de la formació ‘taronja’ després de l’últim informe PISA, que reflecteix que els alumnes valencians se situen, en les branques de ciències i matemàtiques, per davall de la mitjana nacional i dels països de l’OCDE.

“Els resultats demostren, que durant els últims quatre anys, la Comunitat Valenciana ha experimentat una baixada significativa quant a nivell educatiu”, afirma en un comunicat Ventura, per a qui “aquesta situació era més que predictible amb un tripartit que només ha prioritzat les subvencions al pancatalanisme, en detriment de les ajudes a millorar la qualitat educativa”.

“Marzà només ha treballat per imposar la imposició lingüística, però, què hi ha de l’abandó escolar entre els joves valencians, de l’educació compensatòria o de la innovació educativa?”, ha plantejat la portaveu d’Educació de Cs.

En aquest sentit, la parlamentària ha considerat que “Cs porta quatre anys intentant millorar la qualitat educativa en la Comunitat Valenciana, però el tripartit ha vetat nombroses propostes i ha optat pel sectarisme”.

“Per això, en els pròxims pressupostos autonòmics, hem tornat a sol·licitar una partida de fins a 690.000 euros per a lluitar contra l’abandó escolar amb equips d’orientació especialitzats, més de 700.000 euros per a augmentar els recursos en innovació i 400.000 per a fer front a l’assetjament escolar, a més d’una llei específica contra el bullying”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − set =

CCCC
activem alfafar