caixa popular

La Crida obri les Falles 2018 a Quart de Poblet

L’Ajuntament lliurarà a les set comissions falleres els “palets” el dia 16 a les 12 hores

La Crida obri les Falles 2018 a Quart de Poblet
05/03/2018 -

L’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, acompanyada de les falleres majors i presidents de les set comissions falleres del municipi, va fer ahir la tradicional crida a participar en les Falles 2018, la “Crida”, des de la balconada de l’Ajuntament.

El següent acte programat és la Cavalcada Fallera, que està prevista el dissabte 10 de març, a les 17.45 hores. Partirà del carrer Xiquet de Quart i realitzarà el següent recorregut: avinguda Ramón y Cajal, carrer Pizarro, carrer Paret de Piles, plaça del País Valencià, carrer Joanot Martorell i avinguda Sant Onofre.

Queden en agenda, a més, altres dos esdeveniments: el lliurament de “palets” per part de l’Ajuntament a totes les comissions falleres, com a reconeixement al seu treball, es farà el divendres 16 de març, a les 12 hores en la plaça del País Valencià, davant del consistori. Finalment, els fallers i les falleres quarters ofrenaran flors a la Verge dels Desemparats el 19 de març, a les 12 hores. A les 11.30 s’iniciarà la cercavila des del carrer Ramón y Cajal, amb el següent recorregut: carrer Pizarro, Paret de Piles, Joanot Martorell i avinguda Sant Onofre, on està instal·lat l’altar.

Una de les senyes d’identitat de Quart de Poblet, pertanyent a Junta Central Fallera, és que les activitats més institucionals i massives s’organitzen a través del treball conjunt de l’Ajuntament i de la Comissió Organitzadora de les Falles, entitat que representa a totes les comissions.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − catorze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris