25n
25N
25N

Creu Roja rep 10.600 quilos d'aliments amb la col·laboració de l'Ajuntament de Paiporta

Creu Roja rep 10.600 quilos d'aliments amb la col·laboració de l'Ajuntament de Paiporta
14/11/2016 -

Creu Roja ha rebut els últims dies 10.600 quilos d’aliments provinents del Programa Operatiu del Fons d’Ajuda Europea a Espanya als més desfavorits (FEAD) 2014-2020, entrega que ha comptat amb la col·laboració d’operaris de l’Ajuntament de Paiporta. Creu Roja està adscrita a aquest programa, que té com a objectiu paliar la privació alimentària, i compta amb el suport del consistori paiportí en el transport i entrega a les seues instal·lacions gràcies al conveni signat recentment, tant amb aquesta entitat com amb Caritas.

Aquesta col·laboració s’ha posat en marxa, segons la regidora de Cooperació Social i Voluntariat, Isabel Martínez, per “la necessitat de reconeixement de la tasca del tercer sector”. Martínez ha afegit que, “donada la situació actual de famílies paiportines en risc d’explusió social, el paper d’aquestes entitats és clau en la recerca de la igualtat i el desenvolupament de la societat”.

El conveni signat entre aquestes entitats del tercer sector, Caritas i Creu Roja, i l’Ajuntament, contempla la subvenció de totes les entregues d’aliments que es produïsquen al llarg de 2016.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + quatre =