25n
25N
25N

Més de 1.500 persones al dia circulen ja pel carril bici entre els carrers de Serrería i Dr. J. J. Dómine

Hui s’ha obert per complet el nou tram de carril bici de l’avinguda del Port

Més de 1.500 persones al dia circulen ja pel carril bici entre els carrers de Serrería i Dr. J. J. Dómine
12/03/2020 -

Hui, dijous 12 de març, el servici de Mobilitat Sostenible ha obert a la circulació per complet el nou tram de 500 metres de carril bici de l’avinguda del Port, entre els carrers de Serrería i Dr. J.J. Dómine, i pel qual circulen diàriament una mitjana de 1.550 persones. El material d’obra sobrant s’anirà retirant de la zona d’estacionament sobre la calçada durant hui i, si és necessari, demà al matí.

Aquest tram de carril bici de l’avinguda del Port ja existia abans de les obres, però amb elles s’ha ampliat i baixat a cota calçada, evitant interferències entre la circulació de vianants i la de bicicletes i vehicles de mobilitat personal. D’aquesta forma es modifica la planta viària actual quedant en calçada tres carrils per al trànsit motoritzat, dos per a bicis i VMP, un carril EMT-Taxi i la zona d’estacionament.

Igual que el carril bici de l’avinguda de Primat Reig, transitable al 100% des del divendres passat i pel qual ja es registra diàriament el pas de més de 1.500 persones, aquest carril bici sorgeix de la “Consulta Ciutadana d’Inversions en Barri 2018”, adjudicat en Junta de Govern el passat 27 de setembre a l’empresa BECSA SAU per un import total de 274.046,85 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 9 =