caixa popular

La Crazy Cross permet recaptar més de 1.500 quilos de menjar per a Caritas Paterna

La Crazy Cross permet recaptar més de 1.500 quilos de menjar per a Caritas Paterna
12/06/2017 -

Dissabte passat més de 1.600 persones es van donar cita en el Parc Central de Paterna per a participar en la Crazy Cross, la carrera d’obstacles unflables més important d’Europa.

Tal com hi ha assenyalat el regidor d’Esports, José Manuel Mora “les xifres de participació són de les més altes que s’han registrat en les carreres celebrades al nostre país, la qual cosa demostra l’èxit d’aquesta primera convocatòria”.

En grups d’amics o en família, els assistents, arribats de tots els racons d’Espanya, van recórrer els quatre quilòmetres de proves abillats amb originals disfresses en una jornada que va transcórrer sense incidents.

A més Mora, ha volgut ressaltar el caràcter solidari de l’esdeveniment esportiu, que a més de destinar part de la recaptació a la investigació de l’Esclerosi Múltiple, també organitza una arreplega d’aliments durant la jornada, i que tal com ha explicat “en total s’han recaptat 1.500 quilos de menjar no perible que es donarà al banc d’aliments de Caritas Paterna”.

La carrera, que va començar a les 10 del matí i es va desenrotllar fins passades les 20 hores, va comptar amb centenars de grups que van participar per rondes. Disfressats de superherois, bebés gegants, els Picapiedra o els personatges de Dragon Ball, molts veïns i veïnes de la localitat van voler participar en l’esdeveniment.

A més, entitats culturals i festeres com a falles i comparses o l’alcalde de la localitat, Juan Antonio Sagredo, no van voler perdre’s aquesta cita, que es va emmarcar dins de la quinzena esportiva, organitzada pels servicis esportius municipals.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − tretze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats