25n
25N
25N

El curt 'Manspreading' es classifica per als Oscar de 2020

Aquest curt, que denuncia els micromasclismes, va ser impulsar per Las Naves

El curt 'Manspreading' es classifica per als Oscar de 2020
24/10/2019 -

El curtmetratge valencià «Manspreading» impulsat pel centre d’innovació Las Naves i produït per la productora valenciana La Marmota Insomne ha aconseguit destacar entre els millors treballs del món d’enguany i s’ha classificat per als Oscar de 2020.

El film, que denuncia el quotidià micromasclisme del «manspreading» ha sigut possible gràcies a l’impuls del centre d’innovació Las Naves, «que amb el seu objectiu fundacional d’apostar per la innovació, tenint a les persones com a epicentre, va veure clar que la història que volia contar Abdelatif Hwidar posava en la palestra temes tan candents com la igualtat de gènere, des d’una perspectiva fresca i provocadora».

El regidor d’innovació, Carlos Galiana, ha destacat «l’aposta de Las Naves per la innovació en cultura i per aquesta mena d’històries que, amb un llenguatge cinematogràfic, denuncien els micromasclismes i ajuden a caminar cap a una major justícia de gènere».

Ara, el curt haurà de passar dos filtres. Els membres de l’Acadèmia realitzaran una primera ronda de votacions per a seleccionar la shortlist amb els 15 finalistes. Una segona ronda de votacions triarà als nominats al Millor Curt de Ficció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 1 =

CCCC
activem alfafar