25n
25N
25N

Talls de trànsit per a la Crida 2017

Talls de trànsit per a la Crida 2017
23/02/2017 -

El pròxim dia 26, com cada últim diumenge de mes, es tanca la plaça de l’Ajuntament al trànsit rodat. A més, aquest dia coincideix amb la primera mascletà de les Falles 2017 i amb diversos actes com la despertà o la concentració de bandes de música. D’altra banda, i ja en horari de vesprada hi haurà talls de trànsit en la plaça de la Crida amb motiu de la crida.

Quant als talls de circulació en la plaça de l’Ajuntament i limítrofs, hi haurà tres fases en els canvis.

El primer dels talls es produirà des de les 7.00 hores del matí fins a les 12.00 del migdia, es tancarà Marqués de Sotelo i els accessos a la plaça de l’Ajuntament per l’est. Cal tindre en compte també, que l’accés a la plaça de la Reina, a partir de la intersecció del carrer de la Pau amb Marqués de Dosaigües, serà exclusiu per a veïns, per a autobusos i per a taxis, així com l’accés a Sant Agustí pel carrer de Xàtiva i de Sant Vicent Màrtir.

La segona fase tindrà lloc entre les 12.00 h i les 15.00 h amb motiu de la celebració de la primera mascletà. Es mantindran els talls anteriors, als quals se suma el tancament total a la circulació per la plaça de Sant Agustí i el carrer de Sant Vicent Màrtir.

Finalment, i fins a les 20.00 h es mantindran els talls de la primera fase, però amb l’obertura de Periodista Azzati i de Marqués de Sotelo en direcció Xàtiva per als veïns i per als autobusos.

CANVIS DE TRÀNSIT PER LA CRIDA 2017

D’altra banda, aquest diumenge 26, a les 20.00 hores, té lloc l’acte de la Crida de Falles en la plaça de la Crida, al costat de les Torres dels Serrans per la part davantera.

Quedarà tancat al trànsit el carrer del Guadalaviar direcció Sant Pius V, també el Pont de Fusta i la vora dreta de l’antic llit del riu Túria des de la gran via de Ferran el Catòlic fins a Comte de Trénor. També es tallaran els passos inferiors de la Petxina i la Blanqueria. Aquests talls i els desviaments de la circulació es realitzaran a partir de les 16.45 h.

Des de l’Ajuntament es recomana que, en la mesura del possible, s’evite circular per les zones properes a l’acte, i que s’utilitzen alternatives al vehicle particular per a accedir als voltants, ja que l’afluència massiva d’assistents a la crida provocarà llargues retencions en les vies adjacents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − deu =