caixa popular

El cor del CEIP San Pedro arriba als concerts dels dijous

El cor del CEIP San Pedro arriba als concerts dels dijous
28/03/2018 -

El Saló de Cristall acull demà dijous, a les 12 hores, una actuació oferida pel cor del CEIP San Pedro de València, format per alumnes d’entre tercer i sisé de Primària. El concert tindrà un repertori amb música tradicional valenciana, però també amb música popular i anglesa. L’alumnat ha estat treballant durant el curs aquest repertori musical que ara arriba a la programació dels concerts dels dijous de l’Ajuntament de València.

El cor del CEIP San Pedro naix amb la iniciativa d’integrar a l’alumnat del centre i d’afavorir un aprenentatge integral, per tal de desenvolupar així el millor possible la seua personalitat. Aquest centre considera vital per a la formació de la joventut l’educació artística, així com el treball cooperatiu i la interdisciplinarietat.

Els concerts dels dijous és una iniciativa del Govern de la Nau per obrir les institucions a nous públics, al mateix temps que s’acosten diferents estils musicals a la ciutadania en un escenari destacat com és el Saló de Cristall del consistori.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 15 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris