25n
25N
25N

Convocats els Premis Picassent 2017

Convocats els Premis Picassent 2017
24/05/2017 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Picassent ha tornat a convocar el Premis Picassent, Premis Cristòfor Aguado, uns guardons que busquen el foment i la difusió de l’art literari i d’estudi del patrimoni social, cultural i arquitectònic de la localitat.
Enguany, l’edició numero 34, els premis tenen una dotació pressupostària de 3.200 euros, que es destinen a diverses modalitats: narrativa, poesia, fotografia i investigació local, este últim dotat en 1.400 euros.

Cal destacar també que hi ha premis de caràcter local, ja que en narrativa i poesia s’han contemplat guardons especials si els treballs són d’autors picassentins, així com el premi fotogràfic, el guanyador del qual tindrà la seua instantània al Llibre de Festes Majors que edita l’Ajuntament en el mes de setembre. “Hem volgut mantindre i potenciar més encara estos premis referents en la comarca ja que enriqueix el nostre patrimoni cultural amb les aportacions que any rere any ens presenten els seus autors”, destaca Jaume Sobrevela, regidor de l’Ajuntament de Picassent.

El termini de presentació finalitzarà el pròxim 30 de juny.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

mercat medieval ontinyent