25n
25N
25N

Convocats els premis de la Càtedra Transparència i Participació

Convocats els premis de la Càtedra Transparència i Participació
21/09/2016 -

Es convoquen els Premis de la Càtedra Transparència i Participació, com una de les accions que formen part del conveni signat entre la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Cooperació i Participació i la Universitat Politècnica de València amb l’engegada de la Càtedra.

L’objectiu d’aquests premis és distingir els treballs de finalització de màster del curs acadèmic 2015-2016 presentats pels alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (ETSINF) de la UPV amb la finalitat de fomentar activitats de formació, divulgació i recerca en matèria de transparència i participació ciutadana.

Els premis de la Càtedra Transparència i Participació distingiran els dos millors treballs de finalització de màster amb una dotació de 2.000 i 1.000 euros cadascun.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 30 de setembre i les bases reguladores de la convocatòria dels premis es troben en http://www.ctranspa.webs.upv.es.

La Càtedra pretén desenvolupar accions relacionades amb la transparència, la participació i l’accés de la ciutadania a la informació pública en l’àmbit de la Comunitat i està coordinada al costat de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per la ETSINF.

Per això, s’estan realitzant activitats formatives, de divulgació, sensibilització, recerca i desenvolupament que contribuïsquen a divulgar i arrelar la cultura de la transparència.

El conveni subscrit entre la Conselleria de Transparència i la UPV el passat mes de maig està permetent al seu torn el desenvolupament d’eines i aplicacions informàtiques que afavoriran que el ciutadà tinga accés a la informació pràcticament en temps real, fomentant així la participació i facilitant l’accés a les dades.

La Conselleria de Transparència continua treballant amb el conjunt d’universitats públiques de la Comunitat, a més d’amb diferents entitats i institucions per a iniciar projectes que afermen aquesta cultura de la transparència en la societat valenciana perquè la Comunitat estiga ben posicionada en aquest aspecte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 11 =