25n
25N
25N

Unión Profesional de Valencia convoca la IV Edició dels Premis a l'Excel·lència Professional

El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al 24 de juliol a les 12 hores

Unión Profesional de Valencia convoca la IV Edició dels Premis a l'Excel·lència Professional
21/05/2019 -

Els Premis a l’Excel·lència Professional arriben a la seua quarta edició convertits en els guardons de referència dins del sector professional de València. Després de l’èxit d’anys anteriors, Unió Professional de València, l’entitat que reuneix 41 col·legis professionals de la província, ha convocat els premis per a 2019 en la Junta Directiva celebrada aquesta vesprada.

La trobada ha tingut lloc en la seu del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana, encapçalat per la presidenta d’Unió Professional de València, Auxiliadora Borja, acompanyada pel vicepresident, Salvador Puigdengolas, la secretària, Angélica Gómez, la sotssecretària, Carmen Pleite, i el vicetresorer de l’entitat, Sebastián Cucala.

La gala de celebració d’aquests prestigiosos premis, tindrà lloc el pròxim 2 d’octubre i, com ja és tradicional, serà en l’Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.

El termini de presentació de candidatures per a les quatre categories que formen els premis (Ocupació i Formació; Internacionalització; Innovació i Investigació; Igualtat i Responsabilitat Social Corporativa) ja ha començat i romandrà obert fins al dimecres 24 de juliol.

Aquests guardons, que encaren ja la seua quarta celebració consecutiva, tenen com a objectiu posar en valor la labor realitzada pels professionals valencians i valencianes, així com el de reconéixer la labor científica, tècnica, social, cultural i humana realitzada per persones o grups de persones, empreses, institucions i altres entitats en l’àmbit col·legial professional de la província de València.

Els Premis a l’Excel·lència Professional compten amb un ampli reconeixement en el món valencià, que a més aquesta avalat tant pels seus premiats (la Dra. Ana Lluch, Consum Cooperativa, Fundació ADEIT, IVI, Fundació Alanna, …), com per les personalitats que componen el jurat any rere any. Els noms dels membres que compondran la taula del jurat en aquesta nova edició es coneixeran en les pròximes setmanes.

Des d’Unió Professional de València animen a tots els seus col·legiats i col·legiades a participar en la presentació de les candidatures d’aquests importants guardons, per a així transmetre a la societat les bones pràctiques dels professionals valencians.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 1 =

museo prehistoria