25n
25N
25N

Conveni amb la Fundació Levante UD para visibilizar a les persones amb diversitat funcional

Conveni amb la Fundació Levante UD para visibilizar a les persones amb diversitat funcional
11/12/2017 -

La regidora de Serveis Socials, Consol Castillo, i el president de la Fundació Cent Anys Levante UD, Vicente Furio Galcerà, han signat hui un conveni de col·laboració dirigit a donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional mitjançant la pràctica de l’esport.

L’objecte de l’acord és la col·laboració entre els denominats projectes Dí- Capacidad, el Levante UD Futbol adaptat i Levante UD Masclets, per a realització d’activitats esportives, lúdiques, culturals i formatives en la ciutat, en les quals s’afavorisca la participació de persones amb diversitat funcional del municipi. Tal com han subratllat els signants del text, la finalitat última de l’acord “és la inclusió social a través de l’esport i la difusió de valors de constància, esperit de superació i treball en equip”.

Per això, l’acord estableix tres àrees d’acció concretes. En primer lloc, es preveu la participació d’esportistes paralímpics així com de membres de les seccions d’esport adaptat del Levante UD en sis esdeveniments esportius o xarrades que es duran a terme en centres educatius de la ciutat i els pobles.

En segon lloc, s’arreplega la participació del Levante UD DDI en el triangular de futbol que s’organitzarà en les Jornades Esportives que duen a terme els Centres Municipals d’Atenció a Persones amb Diversitat Funcional.

Finalment, s’inclou la participació de futbolistes del primer equip (sempre que el calendari esportiu ho permeta), així com d’esportistes paralímpics del Levante UD en el repartiment de premis de les Jornades Esportives Municipals.

Per a fer possible totes aquestes accions, l’Ajuntament de València realitzarà una aportació econòmica anual de 20.000 euros en favor de la Fundació “‘Cent Anys Levante UD”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + sis =

bombers
CCCC
Valencia activa