25n
25N
25N

La música en viu no deixa de sonar en 'Nits al Carme'

El cicle de concerts íntims arrasa en els seus primers dies amb Izal, Pablo López i David Bisbal

La música en viu no deixa de sonar en 'Nits al Carme'
14/08/2020 -

La primera edició del cicle de concerts íntims de ‘Nits al Carme’ està sent tot un èxit. A l’inici d’aquesta setmana va ser el torn d’Izal, Pablo López i David Bisbal, els qui van omplir de màgia el Moll de Ponent 2 de La Marina de València. En els pròxims dies, arriba el moment de Carlos Latre, Raúl Antón o Miguel Poveda entre altres.

La gent de València té ganes de gaudir la música en directe. Molts valencians porten en la sang la música i després de passar tant de temps confinats, han demostrat que no s’han oblidat d’eixe sentiment. Encara que les condicions epidemiòlogues no permeten les grans aglomeracions, i semble que la massificació en els festivals d’estiu foren d’una altra època, les actuacions en viu s’han reinventat i continuen lluitant per rescatar la cultura d’una situació “in extremis” provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Els concerts de ‘Nits al Carme’ estaven previstos celebrar-se al Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) a través d’una iniciativa de la promotora valenciana BS Entertainment en col·laboració amb el mateix CCCC. L’objectiu d’aquestes nits era la de convidar a artistes nacionals i internacionals de renom i de diferents gèneres musicals, a realitzar un concert íntim en un entorn únic com és el Claustre Gòtic, complint per descomptat amb totes les mesures de seguretat sanitàries establides. No obstant això, encara que les mesures de seguretat foren estrictes, finalment l’organització va decidir canviar el lloc del cicle d’actuacions. El lloc triat van ser els molls de La Marina de València pel seu espai ampli per a depositar les cadires dels espectadors, ampliar el nombre de persones que volien acudir donat l’esgotament de les entrades d’alguns concerts en tan sols uns minuts i perquè en ser a l’aire lliure era més segur.

Entre les mesures de seguretat estrictes destaquen la separació entre persones de diferents nuclis, la visualització dels espectacles asseguts per a evitar aglomeracions, l’obertura de portes amb suficient antelació, ja que es pretén evitar l’acumulació de persones, la presa de temperatura i el repartiment de gel hidroalcohòlic entre altres mesures. És una forma diferent de gaudir de l’espectacle, però només així es garanteix poder gaudir-lo.

El primer a actuar va ser Izal, i va ser un èxit rotund. La primera tanda d’entrades, quan s’anaven a celebrar les ‘Nits del Carme’ en el CCCC van esgotar-se de seguida, però és que quan van anunciar la venda de més entrades pel canvi d’ubicació, van estar disponibles només 13 minuts. Després Pablo López va arrasar amb el seu piano, i ahir David Bisbal va fer ballar, metafòricament, als espectadors. Encara queden les actuacions de molts més:

  • Miguel Poveda | Domingo 16 d’agost.
  • Llaura Malikian | Dimarts 18 i dimecres 19 d’agost
  • Dorian | Dijous 20 d’agost.
  • Sofia Ellar | Divendres 21 i dissabte 22 d’agost
  • Els Secrets | Dilluns 24 d’agost.

A més de les actuacions no musicals de:

  • Carlos Latre | divendres 14 d’agost.
  • Raúl Antón | diumenge 23 d’agost.

‘Nits al Carme’ és una proposta que naix amb la il·lusió que la música en viu no deixe de sonar aquest estiu a la ciutat de València, adaptant-se en tot moment a la normativa sanitària vigent per a assegurar el benestar general de públic i indústria. Aquest cicle d’actuacions és una oportunitat única de veure a grans artistes en un format exclusiu i íntim, i en lloc màgic com ho és La Marina Real, enfront de la mar, i de donar suport a la cultura contemporània.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =