25n
25N
25N

Continua el trasllat de material a les noves instal·lacions del CEIP Rosa Serrano de Paiporta

Continua el trasllat de material a les noves instal·lacions del CEIP Rosa Serrano de Paiporta
27/07/2016 -

Operaris de l’Ajuntament de Paiporta van continuar aquest dimarts amb el trasllat de material de les antigues a les noves instal·lacions del CEIP Rosa Serrano, que fou entregat al consistori de banda de la Generalitat Valenciana el passat divendres. Des de setmanes enrere, l’Ajuntament tenia preparats tots els mecanismes per a començar la mudança tan bon punt es produïra l’entrega. Aquestes tasques es mantindran durant tota la setmana i fins que es tinga tot el material en el nou centre.
El regidor d’Educació, Toni Torreño, i el director de l’escola, han visitat aquest dimarts les instal·lacions i supervisen totes les tasques a càrrec de la brigada municipal, també amb personal de l’empresa constructora. S’espera que en pocs dies s’acabe el trasllat i es quede tot enllestit per a començar el curs a principis del proper mes de setembre.
L’entrega del CEIP Rosa Serrano a l’Ajuntament es considera un fet històric, ja que es tanca un procés de 8 anys en què més d’una generació de xiquetes i xiquets paiportins han hagut de cursar tota la seua educació primària en barracons. L’activa comunitat educativa d’aquest centre aconsegueix per fi unes instal·lacions dignes, que s’estrenaran en el proper curs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − quatre =

CCCC
torrent