caixa popular

Consum obri tres nous supermercats a Alacant, Albacete i Barcelona

Les noves obertures han suposat la creació de 185 llocs de treball especialitzat

Consum obri tres nous supermercats a Alacant, Albacete i Barcelona
05/07/2017 -

Consum obri demà tres nous supermercats a les localitats del Pinós (Alacant), Casas-Ibáñez (Albacete) i  Barcelona capital. Amb estes obertures, ja són 6 els centres oberts enguany, fet que ha suposat la creació de 185 nous llocs de treball especialitzat.

L’establiment del Pinós, s’ubica al passeig de la Constitució, núm. 7, i compta amb més de 680 m2 de superfície. Per la seua part, el supermercat de Casas-Ibáñez es troba a la carretera d’Albacete, núm. 60, i disposa de més de 1.100 m2 de sala de vendes. Per últim, el centre de Barcelona, situat al carrer Gran de Sant Andreu, núm. 358, compta amb més de 1.000 m2 de superfície.

Els tres supermercats disposen d’atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall i forn. Compten, a més, amb la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Kaviva, Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma i Consum Kids.

 

Que bo cuidar l’entorn!

Les noves obertures de la Cooperativa utilitzen un model pioner d’instal·lacions frigorífiques de temperatura negativa, alimentades amb CO2, que permet reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i consumixen un 40% menys d’energia respecte d’un supermercat convencional. Una de cada tres instal·lacions d’este tipus a Espanya està a Consum. A més, estan inclosos dins de la xarxa de supermercats ecoeficients, que representen el 75% del total de supermercats propis.

 

Que bo tindre-ho tot!

Consum posa al servici dels seus clients una àmplia varietat de marques, excel·lència en frescos i el millor preu des de la primera unitat perquè siga el client qui trie el que vol comprar.

Més de 2,7 milions de socis-clients de la Cooperativa es beneficien dels avantatges i descomptes de pertànyer al programa de fidelització de “Món Consum”. Este programa reunix tots els avantatges i servicis exclusius i personalitzats de cada soci-client, entre els quals destaquen el xec regal i els productes Cheque-crece. En 2016 els socis-clients de Consum van disfrutar de descomptes en les seues compres per un valor de 30,1 milions d’euros, entregats en un total de 7,3 milions de xecs regals.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats