caixa popular

Consum obri dos nous supermercats a les localitats d’Elx i Hellín

Les noves tendes han suposat la creació de prop de 70 llocs de treball especialitzat

Consum obri dos nous supermercats a les localitats d’Elx i Hellín
30/08/2017 -

Consum obri demà dos nous supermercats ecoeficients a les localitats d’Elx (Alacant) i Hellín (Albacete) que suposen la creació de prop de 70 llocs de treball especialitzat. Amb estes obertures, ja són 8 els centres inaugurats enguany, i s’arriba als 75 establiments a la província d’Alacant i 25 a la d’Albacete.

L’establiment d’Elx està ubicat al carrer d’Antonio Machado, núm. 69, i compta amb 1.280 m2 de superfície, mentre que el supermercat d’Hellín es troba al carrer de San Juan de Dios, núm. 9, i disposa de 1.350 m2 de sala de vendes. Els dos compten amb un horari de dilluns a dissabte de 9 h a 21.30 h de forma ininterrompuda i tenen aparcament per a facilitar-hi l’accés als clients.

Els dos supermercats ecoeficients disposen d’atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall i forn. Compten, a més, amb la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Kaviva, Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma i Consum Kids, i també amb servici de compra a domicili.

 

Que bo cuidar l’entorn!

Les noves obertures d’Elx i Hellín utilitzen un model pioner d’instal·lacions frigorífiques de temperatura negativa, alimentades amb CO2, que permet reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i consumixen un 40% menys d’energia respecte d’un supermercat convencional. Una de cada tres instal·lacions d’este tipus a Espanya està en Consum. A més, estan inclosos dins de la xarxa de supermercats ecoeficients, que representa el 75% del total de supermercats propis.

 

Que bo tindre-ho tot!

Consum posa al servici dels seus clients una àmplia varietat de marques, excel·lència en frescos i el millor preu des de la primera unitat perquè siga el client qui trie el que vol comprar.

Els més de 2,7 milions de socis-clients de la Cooperativa es beneficien dels avantatges i descomptes de pertànyer al programa de fidelització de “Món Consum”. Este programa reunix tots els avantatges i servicis exclusius i personalitzats de cada soci-client, entre els quals destaquen el xec regal i els productes “Cheque-crece”. En 2016, els socis-clients de Consum van disfrutar de descomptes en les seues compres per un valor de 30,1 milions d’euros, entregats en un total de 7,3 milions de xecs regal.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris