caixa popular

Consum obri dos nous supermercats a Granada i Barcelona

Les noves tendes han suposat la creació de prop de 60 llocs de treball especialitzat

Consum obri dos nous supermercats a Granada i Barcelona
04/10/2017 -

Consum obri demà dos nous supermercats ecoeficients a les localitats de Loja (Granada) i el Prat de Llobregat (Barcelona), que suposen la creació de prop de 60 llocs de treball especialitzat. Amb estes obertures ja són 10 els centres inaugurats enguany, i s’arriba als 14 establiments a Andalusia i als 177 a Catalunya.

L’establiment de Loja està ubicat a l’avinguda de Los Ángeles i compta amb 1.350 m2 de superfície i un horari al públic de dilluns a dissabte de 9 a 21.30 hores. Mentre que el supermercat del Prat de Llobregat es troba a l’avinguda de la Verge de Montserrat, 46, disposa de 1.100 m2 de sala de vendes i té un horari de dilluns a dissabte de 9 a 21.00 hores. Els dos obriran de forma ininterrompuda, disposen de servici de compra a domicili i, en el cas de Loja, d’aparcament gratuït per als clients.

Els dos supermercats disposen d’atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall i forn. Compten, a més, amb la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Kaviva, Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma i Consum Kids, així com de servici de compra a domicili.

 

Que bo cuidar l’entorn!

Les noves obertures de Loja i el Prat de Llobregat utilitzen un model pioner d’instal·lacions frigorífiques de temperatura negativa, alimentades amb CO2, que permet reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i consumixen un 40% menys d’energia respecte d’un supermercat convencional. Una de cada tres instal·lacions d’este tipus a Espanya està en Consum. A més, estan inclosos dins de la xarxa de supermercats ecoeficients, que representa el 75% del total de supermercats propis.

 

Que bo tindre-ho tot!

Consum posa al servici dels seus clients una àmplia varietat de marques, excel·lència en frescos i el millor preu des de la primera unitat perquè siga el client el que trie el que vol comprar.

Els més de 2,7 milions de socis-clients de la Cooperativa es beneficien dels avantatges i descomptes de pertànyer al programa de fidelització de “Món Consum”. Este programa reunix tots els avantatges i servicis exclusius i personalitzats de cada soci-client, entre els quals destaquen el xec regal i els productes “Cheque-crece”. En 2016, els socis-clients de Consum van disfrutar de descomptes en les seues compres per un valor de 30,1 milions d’euros, entregats en un total de 7,3 milions de xecs regals.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − tres =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris