caixa popular

Consum i Creu Roja renoven la seua aliança en matèria d’ocupació i responsabilitat social

Consum i Creu Roja Espanyola consoliden una aliança estratègica en programes dirigits a col·lectius vulnerables des de fa més d’una dècada

Consum i Creu Roja renoven la seua aliança en matèria d’ocupació i responsabilitat social
04/07/2017 -

Consum i Creu Roja han renovat el seu acord en matèria d’ocupació. El director general de Consum, Juan Luis Durich, i el president de Creu Roja Espanyola a la Comunitat Valenciana, Francisco Javier Gimeno, han firmat hui el conveni que consolida la col·laboració mútua. L’aliança implica una estreta col·laboració entre les dues entitats en la promoció d’accés a l’ocupació en situació de dificultat social a través d’accions d’orientació, formació i d’intermediació laboral.

‘La solidaritat funciona quan a la labor que realitzem des de Creu Roja se sumen empreses com a Consum, que ens acompanyen i faciliten el camí als que tenen més dificultats’, ha assenyalat el president de Creu Roja Espanyola a la Comunitat Valenciana, Francisco Javier Gimeno, després de la firma del conveni. Per la seua banda, el director general de Consum, Juan Luis Durich, ha subratllat: ‘És una satisfacció renovar el nostre compromís amb Creu Roja; una aliança que ens permet canalitzar el nostre compromís social i que ens ajuda a donar una oportunitat laboral als col·lectius amb risc d’exclusió’.

Esta col·laboració va arribar en 2016 a prop de 7.530 participants del Pla d’Ocupació de la institució humanitària a la Comunitat Valenciana. L’acord, que es va firmar per primera vegada l’any 2004, complementa el finançament del projecte “Repte Social Empresarial en matèria d’Inserció Laboral: Aliances”, emmarcat en el Programa Operatiu POISES del Fons Social Europeu “Itineraris per a persones de difícil inserció”, “Informació laboral, acompanyament i activació per a persones aturades”. Per això, cal destacar els fons que aporta Consum al Pla d’Ocupació de Creu Roja, a més de la col·laboració amb pràctiques no laborals per a la integració sociolaboral dels col·lectius vulnerables.

Les actuacions del Pla d’Ocupació de Creu Roja estan dirigides a donar suport a l’ocupació dels que ho tenen més difícil, des de l’orientació en la recerca de treball fins a la inserció laboral mateixa, passant per accions formatives i pràctiques professionals que permeten treballar en un sector determinat. En 2016, més de 1.000 persones aconseguiren la inserció laboral a la Comunitat Valenciana gràcies a este programa. A més, la institució humanitària va establir col·laboració amb més de 7.100 empreses.

 

Aliança entre Consum i Creu Roja

L’aliança de Consum i Creu Roja Espanyola es manté en moltes altres línies de treball, encara que ací s’ha de destacar el suport que brinda cada any durant els mesos previs al Sorteig de l’Or i que constituïx una de les principals vies de finançament de la institució.

Resulta especialment notable l’aportació de Consum al projecte d’Ajudes a Persones en Situació d’Extrema Vulnerabilitat, amb l’aportació d’aliments de primera necessitat en 17 poblacions. Completen esta aliança estratègica entre Creu Roja Espanyola i la cooperativa valenciana el suport a la infància en dificultat social o en situacions d’emergència.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 17 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris