25n
25N
25N

La consulta online a la ciutadania del Pla Local de Gestió de Residus de Torrent arriba a la seua segona fase

La consulta online a la ciutadania del Pla Local de Gestió de Residus de Torrent arriba a la seua segona fase
29/10/2020 -

El Pla Local de Gestió de Residus que l’Ajuntament de Torrent va iniciar el mes de setembre fa un pas més en avançar a la segona fase del període de participació ciutadana online.

El pla arriba a aquest punt després d’haver realitzat una primera presentació el 22 de setembre i una sessió participativa el 6 d’octubre. Més endavant es va obrir el període de participació online, amb el qual es va realitzar un qüestionari de participació ciutadana per a implicar els veïns en la definició de les accions a posar en marxa i responsabilitzar-los en la consecució dels objectius establits per PIRCVA.
Després d’aquesta primera participació ciutadana s’han analitzat les respostes de la població i s’ha procedit a la realització d’un segon formulari. En el nou formulari, en el qual ja es pot participar des del dia d’ahir i fins al pròxim 7 de novembre, es presenten les aportacions que la ciutadania va realitzar tant en les sessions participatives com en la primera enquesta online.

Aquestes han sigut classificades en diverses temàtiques i podran valorar-se en el nou qüestionari, podent reflectir quina opinió mereixen i incloure comentaris en el cas de considerar que manca alguna qüestió.

Les noves valoracions dels participants es tindran en compte a l’hora de dissenyar les accions del pla local de residus abans de la seua presentació el mes de desembre.

Per a participar en aquest segon qüestionari podeu accedir al següent enllaç: https://bit.ly/37m9vnu

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + vint =